Het Parkenoverleg, de stichting Dakpark, de Groeneconnectie en het Essenburgpark organiseren zaterdagmiddag 8 september een fietstocht naar diverse zelfbeheer projecten van bewoners in west en het centrum. Ga mee met de tocht, praat en denk mee over bewonerszelfbeheer in het groen! Om 13.00 uur vanaf het Dakpark in Delfshaven (bij de buurttuin).

HIER <<< opgeven voor de FIETSCONFERENTIE bewonerszelfbeheer (gratis).

KEEP IT GREEN DAY

Op zaterdag 8 september wordt de ‘keep it greenday‘ georganiseerd door Stadsbeheer Rotterdam op verschillende locaties in de stad waar bewoners zelf aan de slag zijn gegaan met en in het groen. Rotterdamse bewoners nodigen u uit om mee te genieten van de resultaten van hun inspanningen: prachtige groene wijktuinen, een kleurrijk stuk park, een rijk gevulde moestuin en bloeiende bijenlinten. Kom langs!

Kijk voor meer informatie op www.rotterdam.nl/keep-it-green-day.