Cursus bloembedden ontwerpen in Het Park

Laden Evenementen

Alle Evenementen

Wil je je verdiepen in het Park en leren hoe je prachtige combinaties van vaste planten en bollen samenstelt voor je eigen tuin én meewerken met de hoveniers van het Park? In deze driedelige cursus leer je van ontwerper Jacqueline van der Kloet alles over de ontwerp-principes van een tuin die elk seizoen een prachtig beeld geeft.

TICKETS >>> HIER (€ 40,– / Jongeren tot 24 jaar € 25,00)

De drie delen zijn een serie, maar ze zijn ook los te volgen. Alle drie de dagen bevatten een kennis en een praktijk deel waarin je meewerkt in de bloembedden in het Park, ontworpen door Jacqueline. Voor de liefhebbers van het Park met of zonder groene vingers.

Woensdag 1 mei
Op 1 mei leer je over de bollen met een lange levensduur die je, eenmaal geplant, altijd in de grond kunt laten zitten en die dan jaarlijks terugkomen, zoals ook bij de (meeste van) de bollen in onze bloembedden. Ook leer je over de ontwikkeling van vaste planten samen met bollen in de bloemborders en in de Oud-Hollandse Tuin. Bovendien gaan we ook samen met de handen in de aarde om te oefenen en mee te werken in je favoriete Park.

 

Ga naar de bovenkant