Stekjesmarkt en blotevoetenpad op De Enk

Laden Evenementen

Alle Evenementen

Op 5 mei bruist het weer van de activiteiten op de educatieve tuin De Enk met een stekjesmarkt en het blote voetenpad, waar de kinderen (en hun begeleiders) worden uitgenodigd om hun schoenen uit te trekken en de natuur onder hun voeten te voelen.

De stekjesmarkt biedt een kleurrijk assortiment van plantjes en bloemen, waar liefhebbers kunnen rondsnuffelen en hun groene vingers konden laten kriebelen. Ondertussen trekt het blote voetenpad avontuurlijke zielen aan, die kunnen genieten van het sensationele gevoel van gras, modder en steentjes onder hun voeten. Deze dag op De Enk is weer een viering van de natuur.

Over de Enk

Educatieve tuin De Enk is zo’n twee hectare groot en ligt middenin de wijk Vreewijk in Feijenoord. Elk seizoen kan er worden getuinierd door kinderen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, de BSO en het kinderdagverblijf. Op speelse wijze beleven, ontdekken en leren staat centraal tijdens de interactieve tuinlessen. Wil je met jouw klas een les volgen? Bekijk de educatiepagina voor meer informatie.

Voor de wijk

Een kijkje nemen op de tuin? Dat kan! Bezoekers zijn van harte welkom op De Enk. Maak een wandeling over de tuin of kom langs tijdens een van de activiteiten op de Enk.

Wijktuinieren

Op De Enk zijn ook tuinen te huur voor wijkbewoners. Een mooie en gezellige locatie, waar je van ongeveer april tot en met eind januari kan tuinieren. Voor meer informatie over het huren van een tuin kun je contact opnemen met de Enk. Of loop een keertje langs om kennis te maken!

 

Ga naar de bovenkant