Ontmoet de boswachter van Buitenplaats De Tempel

Laden Evenementen

Alle Evenementen

Als je de Tempel het Groene Rijksmonument, nog niet kent, moet je het zeker gaan ontdekken. Slechts klein half uurtje fietsen van CS, ligt Buitenplaats De Tempel met haar tuinen en kronkelende wandelpaden van ong. 3 kilometer. De vrijwillige boswachters van Natuurmonumenten staan voor je klaar om van alles over dit prachtige landgoed te vertellen.

AANMELDEN IS NIET NODIG.

Leer over de historie, kom te weten welke burgemeester van Rotterdam er heeft gewoond of verdiep je in de verschillende tuinstijlen. Ben je juist een natuurliefhebber? Dan kan je oudste eik van Rotterdam ontdekken en zijn de ooievaars- en vleermuisnesten duidelijk te zien. Of welke vogels kan jij onderscheiden? Op Waarneming.nl zijn een veertigtal soorten gerapporteerd. De vrijwillige boswachters van Natuurmonumeten kunnen je er natuurlijk ook alles over vertellen. Je vindt ze bij de boomgaard of het koetshuis.

Locatie Buitenplaats De Tempel, koetshuis.
Parkeren aan de Westabtspolderseweg in Rotterdam Overschie. Gratis voor leden van Natuurmonumenten. Kom je met de boot, dan kan je op de Delftse Schie afmeren bij de nieuwe cortenstalen steiger genaamd De Overtuin.

Ga naar de bovenkant