Avondwandeling door Stadspark West 

Laden Evenementen

Alle Evenementen

Sluit je drukke dag af met een ontspannen avondwandeling door Stadspark West.

TICKETS (gratis of doneer) zijn HIER te boeken!

Op deze tocht word je vergezeld door de geluiden van vogels en kan je je verbazen over fraaie volkstuinen, groene rafelranden en gemeentelijke parken. Stadspark west is het fictieve park dat er echt ligt, boordevol Rotterdamse stadsnatuur. Trek stevige schoenen aan, want we verlaten zo nodig de gebaande paden en ook bij regen trekken we erop uit!

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 28 mei
  • Starttijd: 19:15
  • startplek: uitgang metro Blijdorp
  • Duur: 2 uur – 2,5 uur
  • Ticketprijs: donatie aan Stadspark West
  • Site: www.stadsparkwest.nl instagram: @stadsparkwest

TICKETS (gratis of doneer) zijn HIER te boeken!

Stadspark West is een idee én een feit. Stadspark West zie je als je de twaalf volks- en nutstuincomplexen, de Groene Connectie, het Essenburg Park, de Spoortuin, Pluktuin, Speeldernis, het Roel Langerakpark, Vroesenpark, Diergaarde Blijdorp, Park 16Hoven, Kleinpolderpark, Camping, Manege en het Bikepark verbindt met elkaar en met het buitengebied. Als je op de kaart van de stad deze gebieden ook nog verbindt met de groene randen, bermen, waterlopen, jachthavens, speelterreinen en sportvelden zie je een cultureel en natuurlijk zeer diverse ‘park’ dat ruimte geeft aan Rotterdammers en flora en fauna in de verhitte en versteende stad dat essentieel is voor een gezonde toekomst voor West én de hele stad.

Stadspark West verbindt volkstuinders, bewoners, sporters, verenigingen, bedrijven, zelfbeheer parken, de natuur en alle andere ‘stakeholders’ in dit gebied om samen te werken aan deze groene long voor West en de hele stad.

Ga naar de bovenkant