Akoestisch optreden Novits op Buitenplaats De Tempel

Laden Evenementen

Alle Evenementen

Laat je zondag 19 mei op Buitenplaats De Tempel betoveren door de akoestische muziek van Rotterdamse singer-songwriter Novits. Beleef – omringd door de natuur en in intieme setting – dit bijzondere live-concert in de idyllische boomgaard, tussen de fruitbomen en langs het water.

Mix van folk, rock en pop

De Rotterdamse artiest Novits (Fleur Bonnevits) schrijft persoonlijke liedjes, gedreven door passie. Haar muziek is een boeiende mix van folk, rock en pop en doet denken aan artiesten als Hozier en Florence + The Machine. Haar muziek klinkt groots en filmisch, elk nummer is de soundtrack van haar eigen verhaal, bekijk het op deze website: https://www.novitsmusic.com/ .

Intieme setting 

Beleef de historische Buitenplaats De Tempel in Rotterdam Overschie. De sprookjesachtige buitenplaats met sierlijke bruggetjes en de eeuwenoude lanen is een onontdekte groene oase aan de Schie en gemakkelijk te bereiken vanuit Rotterdam.

Buitenplaats De Tempel doet mee met Rotterdamse Parkenmaand

Speciaal voor de Rotterdamse Parkenmaand brengt Novits in een bijzonder intieme setting en volledig akoestisch haar muziek ten gehore. Buitenplaats De Tempel doet dit jaar voor het eerst en als 5e stadspark mee met de Rotterdamse Parkenmaand.

Boswachters, vrijwilligers en natuurverenigingen nemen je mee op pad door de stads – en wijkparken. De parken zijn ook een prachtig podium voor kleine concerten en dansvoorstellingen. Op www.parkenmaand.nl zijn ze allemaal te vinden en meestal gratis.

Ga naar de bovenkant