Tijdens de Rotterdamse Parkenmaand in september zijn in de parken veel groene activiteiten: wandelingen, evenementen, theater, workshops, muziek, excursies en natuurwerkdagen. In Het Park (bij de Euromast) is zondag 1 september om 13.00 uur de (letterlijke) aftrap van de Parkenmaand voorafgegaan door de groenrede(n) uitgesproken door een bekende Rotterdammer er is ‘parktheater’ en kinderen kunnen aan de slag in de ‘Kleurbende’ met het ontwerpen van hun ideale park.

parkenmaand.nl

De Parkenmaand is van 1 t/m 30 september. Bekijk het programma op www.parkenmaand.nl het programma wordt regelmatig aangevuld dus kijk regelmatig op de programma-pagina + volg ons op Facebook (Rotterdamse Parken) of Twitter (@Parken010)!

De Parkenmaand is een initiatief van het Rotterdamse Parkenoverleg in samenwerking met het Rotterdams Milieucentrum en wordt ondersteund door Stadsbeheer Rotterdam en de Nationale Postcodeloterij.