Programma parkenmaand 2016

September wordt weer de Rotterdamse Parkenmaand!
Vorig jaar waren er in 16 Rotterdamse parken activiteiten. Dit jaar hopen we op meer! Struintochten, wandelingen, kruidentochten, picknicks, parkconcerten, werkdagen, onkruidpizza’s bakken, pesto maken, proeverijen, groenwerkdagen en stadslandbouwen … Alles in het park! Het hele programma in september wordt op deze website, in de Groene Agenda en op de Facebookpagina gepubliceerd. CIMG3435Kijk regelmatig op Groene Agenda of de Facebook pagina van de Rotterdamse Parken.

Ons Park 5

De Parkenmaand wordt georganiseerd door het Rotterdamse Parkenoverleg, een bewonersoverleg over groen in de stad. Heeft u activiteiten die leuk zijn voor de Parkenmaand?  Mail dan Wouter Bauman: w.bauman@milieucentrum.rotterdam.nl

Programma Rotterdamse Parkenmaand 2016

Zaterdag 17 september: Stoere Kanodagtocht – IJsselmonde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Please enter the CAPTCHA text